3 månader

/ Permalink / 0
Långa nätter gör mig inte trött längre. Vi rullar runt bland lakan i timmar och drunknar i varandras ögon. Emellanåt ligger vi i varandras famn och pratar om livet tills solen går upp. Jag skrattar mer nu. Jag känner mig lätt och pånyttfödd. Jag ser vackra saker i livet som jag inte sett på länge. Jag har fått nya, äkta visioner. Jag har för första gången i mitt 23-åriga liv hittat en fin person som tycker om mig tillbaka. Han säger att jag gör honom lycklig, det är det finaste någon sagt till mig. Jag börjar förstå vem jag är. 
Jag börjar förstå vad jag tycker är viktigt och inte. Livet känns ljusare med honom. Som om allt är en film där vi två är huvudrollerna. Och det kan tyckas låta klyschigt, men det gör väl allt som är för bra för att vara sant?
 
 
 

Om att vara lycklig

/ Permalink / 13
Vi har suttit uppe i timmar, grillat, druckit öl, pratat och skrattat trots att det är tisdag. Vi har delat på tankar och skämt, kysst varandra emellanåt. Hans händer har ömt rört mitt hår. Ibland ler han utan anledning och när jag frågar varför svarar han att han inte vet. Men jag vet precis varför, för jag känner likadant, som om man inte kan hålla det där leendet borta från munnen, för man är så förbannat glad i hela kroppen. 
 
Ett orange sken från en gatlykta letar sig in genom persiennerna när vi ligger i sängen. Hans händer rör min kropp lika ömt som om jag vore en skatt. Och jag skulle kunna fortsätta nu. Skriva detaljerat om sexet vi hade sen. Men det gör jag inte. För vad jag vill är att ni ska förstå att ni förtjänar detta ni med. För jag är nästan säker på att ni vill känna så här för och med någon. Klart att alla gråter och bråkar i sina förhållanden men i slutändan vill vi bara vara lyckliga. 
Till top